WJ Gelegenheidskleding
.

Als een droom werkelijkheid wordt.

Mijn naam is Brigitte Joosten. Ik heb mijn leven lang een enorme interesse in mode. Vanuit deze interesse heb ik een modevakopleiding gevolgd met veel plezier. In 2018 zocht ik als gast voor een buitenlandse bruiloft een mooie outfit. Zo kwam ik voor het eerst in contact met WJ Gelegenheidskleding. 

WJ is een gerenommeerd familiebedrijf dat reeds 100 jaar bestaat. Wat mij gelijk opviel was het feit dat deze organisatie geen dertien-in-een-dozijn uitstraling had, maar juist heel uniek was door de huiselijke sfeer en het mooie aanbod van de zaak.

In gesprek met Jeanny Janssen was er direct een klik. Wij deelde dezelfde passie: persoonlijke benadering en kijken naar waar ík mij goed in voel. Vanuit de fijne gesprekken en samenwerking die volgde heb ik de kans gepakt om de zaak over te nemen per 6 januari 2020.

Met veel trots mag ik mij sinds voorgenoemde datum eigenaresse noemen van dit uniek bedrijf. Mijn droom is om iedereen zich nóg mooier te laten voelen en daar mijn steentje aan bij te dragen. Ik heb een fantastische dag als de klant straalt en ik zijn of haar verwachtingen heb kunnen overtreffen door mijn advies en service.

Ik ben enorm trots om een winkel te leiden waar een informele sfeer heerst, veel keuze is en alle ruimte en tijd voor de klant is. Ik sta voor deskundig advies, uitstekende service en het op-maat-maken van kleding. Dit alles in dezelfde prettige huiselijke sfeer waar WJ Gelegenheidskleding al jaren om bekend staat.

Juist om voor dié speciale gelegenheid de juiste jurk of kostuum te vinden. Of het nu voor een galafeest, bruiloft of een ander evenement is, je wilt er stralend uitzien. 

Bel gerust voor meer informatie.